Equipment leasen

Bedrijfsmiddelen leasen

Naast het Financial Leasen van auto’s en motoren is het ook mogelijk andere bedrijfsmiddelen te leasen. Of het nu gaat om een heftruck, hijskraan of een graafmachine, het kan allemaal. Binnen 24 uur weet je bij LeaseMotive waar je aan toe bent.

Kies je voor een financial lease overeenkomst dan kies je voor flexibiliteit en zekerheid. Een financial lease overeenkomst kent gedurende de looptijd vaste maandelijkse leasetermijnen. Je weet dus precies waar je aan toe bent. Een financial lease overeenkomst biedt jou de mogelijkheid de looptijd af te stemmen op de economische levensduur van het bedrijfsmiddel.

Slottermijn

LeaseMotive biedt u de mogelijkheid een reële restwaarde (slottermijn) in de leaseovereenkomst te betrekken. Dit heeft een lagere maandlast tot gevolg. Het behoort tot de mogelijkheden om het bedrijfsmiddel tijdens de looptijd van het leasecontract om te ruilen voor een ander bedrijfsmiddel. De oorspronkelijke contractvoorwaarden blijven dan wel gelijk.

De financial leaseovereenkomst betreft een driepartijenovereenkomst tussen jou als lessee, de leverancier van het voertuig en de financieringsmaatschappij. Deze drie partijen ondertekenen de leaseovereenkomst. LeaseMotive verzorgt de gehele administratieve afhandeling. De financieringsmaatschappij zorgt voor een rechtstreekse betaling aan de leverancier zodat het bedrijfsmiddel zo snel mogelijk aan jou kan worden afgeleverd.

Neem contact met ons op

Vragen of informatie nodig?
Contact Guido!