Financial Lease

Wat is Financial Lease?

Met de bemiddeling van Leasemotive kan je als zelfstandig ondernemer een personenauto, motor of een bedrijfsauto aanschaffen zonder gebruik te maken van je eigen financiële middelen. Naast het intact blijven van de liquiditeit van jouw onderneming kan je profiteren van vele fiscale voordelen. Door gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk denkt Leasemotive graag met je mee en geven wij een weloverwogen advies. Een belangrijk uitgangspunt is een zo gunstig mogelijke financial lease overeenkomst te bemiddelen welke het beste aansluit bij de specifieke wensen van jou en je onderneming.

Via Leasemotive kan je zowel nieuwe als gebruikte personenauto’s, bedrijfsauto’s en motoren leasen met een aanschafwaarde vanaf € 5.000,- tot 100% van de aanschafprijs exclusief BTW. Kies je voor een financial lease overeenkomst dan kies je voor flexibiliteit en zekerheid. Een financial lease overeenkomst kent gedurende de looptijd vaste maandelijkse leasetermijnen en geen kilometerbeperkingen. Je weet dus bij aanvang precies waar je aan toe bent. Een financial lease overeenkomst biedt de mogelijkheid de looptijd af te stemmen op de economische levensduur van het voertuig.

Financial Lease geeft de mogelijkheid een reële restwaarde (slottermijn) in de leaseovereenkomst te betrekken. Dit heeft een lagere maandlast tot gevolg. Daarnaast is het mogelijk om door middel van een aanbetaling of inruil van jouw huidige voertuig de maandlasten te verlagen. Het behoort tot de mogelijkheden om het voertuig tijdens de looptijd van het leasecontract om te ruilen voor een ander voertuig. Gebruik hiervoor onze Leaseovereenkomst Openbreek Service. Bij inruil van het geleasete voertuig is het mogelijk het bij te betalen bedrag inclusief het openstaand saldo van het bestaande contract, met een nieuw leasecontract te verrekenen. Uiteraard tot maximaal 100% van de aanschafprijs exclusief BTW.

De financial leaseovereenkomst betreft een driepartijenovereenkomst tussen jou als lessee, de leverancier van het voertuig en de financieringsmaatschappij. Deze drie partijen ondertekenen de leaseovereenkomst. Leasemotive verzorgt de gehele administratieve afhandeling. De financieringsmaatschappij zorgt voor een rechtstreekse betaling aan de leverancier zodat het voertuig aan jou kan worden afgeleverd. Een offerte vraag je aan via ons aanvraagformulier of bereken direct je maandbedrag met onze leasecalculator.

Neem direct contact op

Heb je vragen over het aanvragen van een financial lease als startende ondernemer? Neem gerust contact op!