Calculator

Vrijblijvende offerte

Nieuwsgierig naar de kosten?
Vraag een offerte aan.

Bereken je maandelijkse leasebedrag!

Via Leasemotive kan je elke auto of motor financieren met Financial Lease. Bereken het bedrag dat je maandelijks betaalt voor jouw nieuwe voertuig.

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.
Bedrijfsgegevens

Vul je bedrijfsgegevens in.

Persoonlijke informatie

Vul hier je persoonlijke gegevens in.

Voertuiggegevens

Vul de gegevens van het voertuig in.

Enkele voordelen van Financial Lease via Leasemotive

Direct eigenaar, fiscaal voordeel en de laagste maandtermijn. Dat wil jij toch ook? Wij helpen jou een passende Financial Lease oplossing te verkrijgen zodat ook jij zorgeloos kunt ondernemen.
Direct eigenaar

Met Financial Lease ben je direct economisch eigenaar van de auto of motor die je financiert. Dit betekent dat je optimaal kan profiteren van de fiscale voordelen. Na de contractperiode ben je ook juridische eigenaar.

Configureer zelf je wensen

Jij beslist welke auto of motor je in de lease op wilt nemen. Kies je voor een nieuw voertuig of voor een jong gebruikte? Samen kijken we naar de beste leaseoplossing en welk voertuig het beste bij jou en je onderneming past.

Profiteer van fiscale voordelen

Doordat je economisch eigenaar bent van het gefinancierde voertuig kom je in aanmerking voor fiscale voordelen, zoals: terugvorderen van btw, rente- en investeringsaftrek en afschrijving. Wil je hier meer over weten? Lees hier dan verder.

Geen administratiekosten

Leasemotive rekent als een van de weinige intermediairs geen administratiekosten voor de bemiddeling van een leaseovereenkomst. Onze vergoeding ontvangen wij van de bank, dat is wel zo transparant. Bij Leasemotive krijg je echt de beste deal.

De laagste maandtermijn

Door het aanbod van meerdere banken en financieringsmaatschappijen met elkaar te vergelijken kunnen wij een concurrerend voorstel uitbrengen. Elders een goedkeuring ontvangen? Doe de offerte check. In 9 van de 10 gevallen kunnen wij een beter aanbod doen.