Hoe werkt Leasemotive?

Hoe werkt Financial Lease via Leasemotive?

Leasemotive zorgt er middels Financial Lease voor dat jij als ondernemer een personenauto, bedrijfsauto of motor kunt aanschaffen zonder gebruik te maken van je eigen financiële middelen. De bank financiert de totale aanschafwaarde van het voertuig (exclusief de btw) en in maandelijks, gelijkblijvende termijnen, betaal jij de leaseovereenkomst terug aan de bank. Als lessee (klant) ben je bij de start van de leaseovereenkomst direct economisch eigenaar van het voertuig waardoor je kan profiteren van fiscale voordelen.

Hoe doe je een aanvraag?

Je hebt de beslissing genomen om een nieuw voertuig aan te schaffen voor je onderneming. Graag lichten wij toe welke 7 stappen er genomen moeten worden om jouw nieuwe voertuig te financieren met Financial Lease via Leasemotive:
  1. Kies de personenauto, bedrijfsauto of motor die past bij jouw onderneming. Dit kan online via bijv. Marktplaats of Gaspedaal maar uiteraard ook door een bezoek aan de showroom te brengen.
  2.  Vul de leasecalculator of het aanvraagformulier in met de benodigde gegevens en klik op verzenden.
  3. Jouw leaseaanvraag wordt in behandeling genomen en ter beoordeling aangeboden bij meerdere financieringsmaatschappijen.
  4. Bij een akkoord ontvang je binnen 24 uur een bevestiging van acceptatie, samen met het beste leasevoorstel. 
  5. Wanneer je gebruik wilt maken van het beste leasevoorstel dan kan je de leaseovereenkomst opvragen door de benodigde documenten te uploaden via dit beveiligde formulier.
  6. De ondertekende leaseovereenkomst en het tenaamstellingsverslag lever je aan via het formulier, contract uitbetalen
  7. De leverancier van het voertuig wordt rechtsreeks door de bank uitbetaald en het avontuur met je nieuwe voertuig kan beginnen.

 

Neem direct contact op

Wil je meer weten over de werkwijze van Leasemotive? Neem gerust contact op, wij vertellen je graag meer!