Occasion lease

Kan ik een gebruikt voertuig leasen?

De vraag of het mogelijk is om een gebruikt voertuig te leasen wordt vaak gesteld. Het antwoord op deze vraag is: JA! Het kan zelfs een stuk gunstiger zijn om een gebruikt voertuig te financieren met Financial Lease. 

De aanschafprijs van een occasion ligt een stuk lager dan die van een nieuwe auto. Dit geldt natuurlijk niet alleen wanneer je de auto koopt maar ook bij het leasen van een occasion. Door de lagere aanschafprijs van een occasion zijn je gemiddelde maandlasten ook lager. 

De grootste waardevermindering van een auto vindt plaats in de eerste jaren. Wanneer je een occasion aanschaft zijn de grootste afschrijfkosten al gemaakt. 

Wat zijn de voordelen van Occasion Lease?

Het financieren van een occasion met Financial Lease via Leasemotive heeft een aantal voordelen ten opzichte van een nieuwe auto. Wij zetten de voordelen graag voor je op een rijtje:

  1. Voordelig leasen: De aanschafwaarde van een occasion ligt gemiddeld een stuk lager dan de aanschafwaarde van een nieuwe auto. Door de lagere aanschafwaarde kunnen wij je een leaseovereenkomst aanbieden met lagere maandlasten.
  2. Kortere looptijd: Door de lagere investering die gedaan hoeft te worden om de auto te kopen zou je kunnen kiezen voor een kortere looptijd voor je leaseovereenkomst. Je betaalt dan maandelijks een vergelijkbaar bedrag als wanneer je een nieuwe auto zou aanschaffen maar bent dan eerder klaar met terug betalen.
  3. Snel leverbaar: Wanneer je een nieuwe auto aanschaft moet je vaak weken of soms wel maanden wachten totdat deze geleverd kan worden. Een occasion heeft geen levertijd. Deze wordt rijklaargemaakt door de leverancier en kan worden afgeleverd. Wel zo makkelijk als je direct een auto nodig hebt.
Benieuwd naar jouw Financial Lease mogelijkheden? Bereken de maandtermijn voor jouw occasion via de calculator en binnen 24 uur nemen wij contact op met het beste leasevoorstel.
 
Neem direct contact op

Heb je vragen over de Financial Lease van een occasion? Neem gerust contact op!