Over ons

De mensen achter LeaseMotive

LeaseMotive is opgericht door Guido Slager (LinkedIn). Guido heeft zijn ervaring in de leasebranche opgedaan als LeaseConsultant bij een van de grootste leasemaatschappijen van Nederland en als kredietacceptant bij ” De Bank”. Na jarenlang te doen wat er verwacht werd heeft Guido ervoor gekozen LeaseMotive op te richten en te doen waar hij goed in is. Simpelweg, het verlenen van service. LeaseMotive bemiddelt in lease oplossingen voor ondernemers. Zowel Financial Lease als Operational Lease. Guido en zijn team gaan altijd een stapje verder in de zoektocht naar de beste lease oplossing.

Wat doet LeaseMotive?

LeaseMotive bemiddelt in lease oplossingen voor ondernemers. Kort gezegd, wij brengen leaseovereenkomsten tot stand. Zowel voor Financial Lease als voor Operational Lease. U als ondernemer bent op zoek naar de geschikte financieringsvorm voor een nieuwe of gebruikte personen- of bedrijfsauto. LeaseMotive zal deze vinden. Wij zijn merk- en bankonafhankelijk. Doordat wij uw leaseaanvraag indienen bij de grootste financierings- en leasemaatschappijen van Nederland heeft u bij ons een grote kans van acceptatie. Daag ons gerust uit!

Hoe gaan we te werk?

U als ondernemer heeft een nieuwe of gebruikte personen- en/of bedrijfsauto gezien die u wilt rijden. De aanvraag voor lease dient u in bij LeaseMotive. Wij zullen uw aanvraag uitzetten bij de grootste financierings- en leasemaatschappijen van Nederland. Uit de ontvangen terugkoppelingen worden de beste aanbiedingen gefilterd die wij met u zullen delen. Na uw akkoord zullen wij de leaseovereenkomst laten opstellen en ervoor zorgen dat de auto wordt betaald aan de leverancier. Zonder zorgen rijdt u in de voor u nieuwe auto.

Controle

Heeft u reeds een goedkeuring op een aanvraag ontvangen via een andere intermediair of leasemaatschappij. Mail de verkregen offerte of goedkeuring naar LeaseMotive en laat ons een Second Opinion uitvoeren. LeaseMotive controleert de offerte of goedkeuring op verschillende punten om er zeker van te zijn dat u als ondernemer niet teveel betaald. Controle punten zijn: Hoogte van de maandtermijn (inclusief de te betalen rente), looptijd, slottermijn en mogelijkheid tot tussentijds aflossen. Desgewenst kunt u de leaseovereenkomst via LeaseMotive afsluiten. Een Second Opinion is geheel gratis.