Samenwerken?

Op weg naar succes

Wilt u samenwerken met LeaseMotive?

LeaseMotive werkt graag samen met autodealers. Veel merkdealers zijn voor wat betreft financieringen gebonden aan de financieringsmaatschappij in de eigen keten. Veelal zijn de captives erg streng in hun acceptatiebeleid. Veel dealers laten daar een kans liggen. LeaseMotive werkt samen met de grootste financieringsmaatschappijen van Nederland waardoor de kans van acceptatie groter wordt. Veelal hebben wij binnen 24 uur een terugkoppeling op een leaseaanvraag.

Wat kan LeaseMotive voor u betekenen?

LeaseMotive neemt u de gehele administratieve afhandeling uit handen. U hoeft slechts het aanvraagformulier in te vullen en aan ons te verzenden. LeaseMotive zal de leaseaanvraag complementeren en indienen bij een groot aantal financieringsmaatschappijen. LeaseMotive zal de aanvraag monitoren en tijdig actie ondernemen richting de financieringsmaatschappij voor een snelle doorstroming van uw leaseaanvraag.

Samenwerken met LeaseMotive kost u helemaal niets

Wij werken niet met samenwerkingsovereenkomsten of langdurige contracten. Probeer het eens en u zal merken dat onze dienstverlening ook u meer verkopen opleveren.

Bent u geen autodealer?

Bent u geen autodealer maar wilt u wel samenwerken met LeaseMotive? Dat kan! Bent u vertegenwoordiger van een grote groep ondernemers of een branche-organisatie dan komen wij graag met u in contact.